klart att han bara kommer

Iniciado por seddfck8d, 20-Jun-2021, 14:24

Tema anterior - Siguiente tema

seddfck8d

  klart att han bara kommer  Allan var en tidigare favorit under Maurizio Sarri och Carlo
  England  Tröja, Ukraina  Tröja, Belgien Tröja, Kroatien  Tröja
  han har redan gjort det klassiska fotbollströjor av att slösa pengar  Allan var en tidigare favorit under Maurizio Sarri och Carlo Ancelotti men har fallit långt ner i häckningsordern sedan ankomsten av Gattuso, som ersatte sin tidigare AC Milan-chef i hot-seat i december förra året.
Han har redan gjort det klart att han bara kommer att fungera med '70 till 80 procent' av den nuvarande truppen nästa säsong när han ser ut att bygga vidare på Napoli Coppa Italia framgång.
Allan, 29, har fått höra att han skulle vara fri att lämna till rätt pris om det skulle finnas lämpliga erbjudanden i sommar.
Detsamma skulle gälla Arek Milik, Kalidou Koulibaly och Hirving Lozano, en annan spelare som har väckt intresse från Toffees.
england  tröja
Ancelotti anser dock att Allan är ett av hans främsta mål och var angelägen om att föra honom till Merseyside i januari.
ukraina  tröja
Han ringde till och med sin tidigare spelare för att tala om sina ambitioner med Everton i ett försök att övertyga honom att flytta till Premier League.
belgien tröja
Allan anses vara angelägen om att arbeta med Ancelotti igen och är öppen för att uppleva ytterligare en europeisk liga efter åtta år i Italien med Udinese och Napoli.
Kroatien  tröja
Express Sport förstår att Napoli är redo att förhandla om en försäljning men det finns tvivel om hur mycket Everton är villiga att betala.
Medan det är klart att Ancelotti godkänner undertecknandet, kommer spelaren att fylla 30 i januari och med ekonomin redan begränsad verkar Everton tveka mot en avgift.
Ibrahim Sangare är en annan spelare av intresse medan Abdoulaye Doucoure, som var föremål för två avvisade bud förra sommaren, har också omprövats efter Watfords nedflyttning från Premier League.
Fotbollschef Marcel Brands har blivit frustrerad över att klubbens intresse för Gabriel Magalhaes och Hojbjerg läckt ut innan de kunde få båda erbjudandena över linjen.
Everton vill inte skynda sig på några affärer i det aktuella ekonomiska klimatet och kommer att ta sig tid att bedöma bilden med tanke på deras resultat av att slösa pengar.
 
 Köp Tyskland fotbollströja

Bayern Munchen Paita Omalla Nimellä

Norge Drakt

Uruguay Paita Omalla Nimellä

koszulka Argentyna

seddfck8d