handlade med hullingar som slutade

Iniciado por seddfck8d, 24-Jul-2021, 09:24

Tema anterior - Siguiente tema

seddfck8dfotbollströjor


http://click.seshirtsonline.com/

http://bob.bdsargentina.com/

   handlade med hullingar som slutade  Ole Gunnar Solskjaer och Jose Mourinho kolliderade
  Billiga Fotbollströjor
  den inledande halvtimmen av designa egna fotbollströjor back-heeling en utjämning  Ole Gunnar Solskjaer och Jose Mourinho kolliderade över en kontroversiell VAR-målvändning i Manchester Uniteds 3-1 Premier League-seger mot Tottenham Hotspur på söndag och handlade med hullingar som slutade med att den portugisiska tränaren slog den tidigare Norge-anfallaren för att anklaga Spurs-framåten Son Heung- Min av conning domaren.
Den inledande halvtimmen av matchen var tuff, men sakerna livades upp avsevärt i den 34: e minuten när United öppnade Tottenhams försvar med Edinson Cavani som sköt förbi Hugo Lloris efter att ha spelats in av Paul Pogba.
Uniteds firande blev dock korta eftersom domaren Chris Kavanagh instruerades av VAR att kontrollera en bildskärm för att se om McTominay hade fångat Son i ansiktet med armen i uppbyggnaden billiga fotbollströjor. Det hade sett ut av misstag, men Kavanagh tänkte annars, till stor frustration för Uniteds spelare
maglietta juve bambino.
Hörande av Solskjaers kommentarer om Son efter matchen riktade Mourinho några spetsiga ord mot United-chefen och sa att han var 'mycket besviken' över meddelandet fotbollströjor.
För att gnugga salt i Uniteds sår öppnade Son poängen kort därefter efter en lång tid av Tottenham-besittning som slutade med att Harry Kane spelade i Lucas Moura vars pass vändes förbi Dean Henderson av sydkoreanaren norge drakt.
Solskjaer sa att det vältrade målet 'sparkade igång' hans lag och de var mycket bättre efter pausen med Lloris som förnekade Bruno Fernandes med en fin låg räddning och Pogba nära att back-heeling en utjämning.
 
 

 

 


                                                           
                       
seddfck8d