Chelsea Trøje

Iniciado por sracke189, 23-Jul-2021, 08:24

Tema anterior - Siguiente tema

sracke189


   tager midlertidigt ansvar for klubben  Tottenham fyrede Jose Mourinho som deres manager
  Chelsea Trøje, Ac Milan Trøje
  to dage efter fyringen fodboldtrøjer med eget navn permanent om sommeren  Tottenham fyrede Jose Mourinho som deres manager mandag, kun få dage før Carabao Cup-finalen med Manchester City.
To dage efter fyringen løber løbet om at erstatte ham op med den tidligere Chelsea-chef Maurizio Sarri, der nu er en af ​​favoritterne til jobbet.
Spurs sidder i øjeblikket syvende i Premier League, og deres chancer for at komme i top fire og kvalificere sig til Champions League er blevet slankere efter deres 2-2 uafgjort med Everton.
Den tidligere spiller Ryan Mason og Chris Powell tager midlertidigt ansvar for klubben indtil juni, men nu skal der findes en ny chef til at erstatte portugiseren chelsea trøje.
Fans var blevet trætte af den defensive fodbold under Mourinho, og de dårlige præstationer, der har set dem tabe flere point fra vindende positioner end noget andet hold i Premier League.
Behandlingen af ​​Gareth Bale, Dele Alli og Steven Bergwijn forvirrede også tilhængere og neutrale.
Og det hele har nu kulmineret i afskedigelsen af ​​Mourinho, der tog ansvaret, da Mauricio Pochettino blev fyret i november 2019 ac milan trøje.
Men hvem kunne komme ind og være den permanente erstatning for den tidligere Chelsea-, Real Madrid- og Manchester United-manager?
Da Bayern München er klar til at miste chef Hansi Flick til den tyske rolle, er Nagelsmann, der er højt vurderet, en eftersøgt mand, men den 33-årige er angiveligt også interesseret i Spurs-jobbet.
Brendan Rodgers er en anden mand, Spurs har set på før, men den pris, han måtte koste at lande fra Leicester, kan være uoverkommelig Goedkope Manchester United shirt.
Andetsteds er den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri, den nuværende Rangers-chef Steven Gerrard og den tidligere Tottenham-stjerne Scott Parker, nu Fulham-hovedtræner, også i gang.
Ifølge rapporter i Italien er Sarri blevet kontaktet om jobbet, hvilket førte til en skarp nedgang i hans odds for at få rollen permanent om sommeren.
 
 

 

 


                                                           
                       

sracke189