21-Sep-2021, 22:52

Ajax Trøje

Iniciado por sracke189, 12-Jul-2021, 03:22

Tema anterior - Siguiente tema

sracke189  Steven Gerrard er klar til at lede Rangers i Old
  Ajax Trøje, Barcelona Fodboldtrøje, Psg Drakt
  marts, efter at have fået billige fodboldtrøjer salg dundee united søndag  Steven Gerrard er klar til at lede Rangers i Old Firm-kampen den 21. marts, efter at have fået tilbud om et spil af SFA for sit røde kort mod Livingston.
Rangers-manager fik to gule kort i rækkefølge i onsdagens 1-0-sejr i Tony Macaroni Arena, efter at have sværdet til dommer John Beaton på banen ved pausen.
Gerrard havde reageret vredt, efter at Beaton havde booket angriberen Alfredo Morelos til simulering i første halvleg.
ajax trøje
Den tidligere Liverpool-kaptajn er blevet beskyldt for at have overtrådt SFAs disciplinære regel 203, der forbyder 'forseelse ved en kamp', og vil blive udsat for en høring i Hampden den 25. marts, hvis Rangers beslutter at anfægte hans suspension.
Men hvis klubben accepterer forbuddet mod en kamp, ​​vil Gerrard gå glip af lørdagens kamp mod St Mirren på Ibrox.
barcelona fodboldtrøje
Rangers og Gerrard har nu indtil slutningen af ​​onsdag til at bekræfte, om de vil udfordre suspensionen.
Beslutningen om at planlægge Gerrards høring til 25. marts betyder, at han er fri til at indtage sin plads i udgravningen til Old Firm-kampen mod Celtic den 21. marts.
psg drakt
Premiership-lederne Rangers kunne vinde titlen med en sejr på Celtic Park - hvis begge Old Firm-hold vinder deres spil i denne weekend.
Imidlertid bliver Gerrards side kronet som mestre inden den kamp, ​​hvis de slår St Mirren og Celtic drop point væk til Dundee United søndag.
 
 

 

 


                                                           
                     

sracke189