salg af fodboldtrøjer

Iniciado por sracke189, 08-May-2021, 17:50

Tema anterior - Siguiente tema

sracke189

08-May-2021, 17:50 Ultima modificación: 26-Jun-2021, 14:23 por sracke189Wolves kan miste et antal af salg af fodboldtrøjerCristiano Ronaldo har efter sigende givet Juventus grønt lys for at underskrive Manchester United-overførselsmål Raul Jimenez i sommer som Serie A-sidesøgning for at finde den fem gange Ballon d 'Or-vinder en ny strejke-partner.
Wolves kan miste et antal af deres stjernespillere, efter at de ikke kunne kvalificere sig til Champions League eller Europa League næste sæson.
Jimenez scorede 27 mål på tværs af alle konkurrencer denne kampagne, da Nuno Espirito Santos side blev syvende i Premier League-tabellen.
Belgien trøje
Wolves 'sidste håb om at kvalificere sig til Europa blev ødelagt, da de tabte mod Sevilla i Europa League kvartfinalen tidligere på ugen.
Spanien trøje
Og dette opgør i Tyskland kan have været Jimenez 'sidste kamp for klubben, da interessen vokser omkring den mexicanske.
Italiensk publikation Gazzetta dello Sport rapporterer, at Juventus er interesseret i at underskrive den 29-årige, der følges nøje af United.
Kroatien trøje
Ole Gunnar Solskjær har åbent indrømmet, at han vil have en ny angriber på Old Trafford for at lette målscoringsbyrden på Anthony Martials skuldre.
Wales trøje
Men Juventus er også på udkig efter ekstra ildkraft, og de vil have nogen, der kan forbinde sig godt med Ronaldo.
Gazzetta dello Sport hævder, at Jimenez er den mand - selvom Serie A-siden muligvis skal balancere overførslen med en række salg.
I mellemtiden har den mexicanske fodboldekspert Sergio Dipp rådet Jimenez til at forlade Wolves til det bedste i sin karriere.
 
 

sracke189

08-May-2021, 17:50 Ultima modificación: 26-Jun-2021, 14:23 por sracke189